23 Mayıs 2013 Perşembe

Kredi Kartı Taksitlendirme, İstanbul


Kredi kartları tüketicilere sundukları taksit avantajları ve çeşitli kampanyalarıyla birçok tüketiciye cazip gelmektedir.Kredi kartı aylık borçlarını ödemek, tüketiciler için her zaman mümkün olmamaktadır. Kredi kartınızın borçlarını bir süre ödeyemediğiniz durumlarda, anlaşmanız olduğu banka kullanmakta olduğunuz kartınızı kullanıma kapatır ve borcun ödenmesini talep eder. Bu durumda, anlaşmanız olduğu banka size bir ödeme planı çıkarır ve % 20’den başlayan faizle borcunuzu kat ve kat geri ödersiniz.

Bankalardan kurtulmak mı istiyorsunuz?

      Yeni bir sistemle, hem kredi kartı borcunuzdan kurtulabilirsiniz hem de bunu bankanın aldığı faizden çok daha düşük miktar ödeyerek bunu yapabilirsiniz. Kredi kartı taksitlendirme adı verilen bu sistemde, danışmanlık hizmeti üzerinde çalışmaktadırlar.

Kısaca taksitlendirme sistemi nasıl işliyor?

      Danışmanlık firması, sizin bankaya olan borcunuzu kapatır. Ödemeniz gereken parayı ise daha az vade farkıyla ve daha düşük aylık ödeme planlarıyla birçok kart mağduruna kolaylık sağlamaktadır. Bilinçsiz olarak yapılan alışverişler sonucunda veya aylık ödemelerin geciktirilmesiyle birçok tüketicinin başına gelen bu durum, kredi kartı taksitlendirme hizmeti veren danışmanlık firmaları aracılığıyla birçok borçluya rahat nefes aldırmaktadır. Danışmanlık firmaları, kredi kartı borcunuzu sizin adınıza ödüyor ve bankaya ödeyeceğiniz miktardan çok daha azını uygun ödeme seçenekleriyle danışmanlık firmasına taksitle ödeyebiliyorsunuz. Peki, danışmanlık firmaları herkesin kredi kartı borcunu ödüyor mu? Kart borcu taksitlendirme hizmeti veren bu firmalar, sizden kefil, senet veya herhangi başka bir belge istemiyor. Bu hizmetten yararlanmanız için gereken tek şey, beraberinizde kredi kartınızı da yanınızda getirmeniz. Peki, sistem nasıl çalışıyor? Firma, sizin adınıza bankaya olan borcunuzu kapatıyor. Bu şekilde bankaya yalnızca anaparayı ödemiş oluyorsunuz. Yüksek meblağda faiz ödemekten kurtuluyorsunuz. Kartınızın borcu ödendikten sonra aynı karta veya diğer banka kartlarınıza borcunuz 3 ay erteleme 12 taksit gibi taksit seçenekleri uygulanıyor. Bu durumda yalnızca vade farkı ödersiniz. Taksitlendirme yaptığınız için ödediğiniz vade farkı, bankaya ödeyeceğiniz faizden kat ve kat düşüktür. Günümüzde birçok tüketici limitlerini aşan kredi kartlarını borçlarını yüksek faiz oranlarıyla ödemektedirler. Kredi kartı borcu taksitlendirme sistemiyle kart borcu olan tüketicilere yüklerinin hafifletecek yeni çözümler sunuyoruz.

Ne yapmam gerekiyor?

  • Bizi arayın. - Borçlarınız ve taksitlendirme kampanyalarımız için detaylı bilgi alırsınız.
  • Randevu alın. - Danışmanlarımızdan randevu alın, İşlemleriniz hızlıca tamamlansın.
  • Firmamıza gelin. - Firmamızı ziyaret ederek danışmanlarımızla işlemlere başlayabilirsiniz.
  • Çay, kahve ne arzu edersiniz? - Siz çayınızı veya kahvenizi yudumlarken bütün işlemler tamamlanacaktır. Taksitlendirme süresi maks. 30 dakika.
  • Havayı soluyun. - Danışmanlık firmamızdan çıkış yaptığınız andan itibaren havayı soluduğunuzun, tabiri caizse nefes aldığınızın farkına varacaksınız. Borçlarınızı düşünmediğiniz bir gün, kredi kartı borçlarınızı nasıl ödeyeceğinizi düşünmediğiniz bir uyku hayal edin..

2 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Bu tür firmalar ne kadar güvenilir hiç bilmiyorum fakat daha önce karşılaştığım bir durum itibari ile http://www.ekfinans.com/ adlı bir yere denk geldim google aramalarında sanırım sizinle aynı işi yapıyorlar fakat sizler gibi onlarında makaleleri gerçekten faydalı olmakla birlikte oldukça yardımcı oldular hepinize teşekkürler canlar

    YanıtlaSil