23 Nisan 2013 Salı

Kredi kartı taksitlendirsek n'olur taksitlendirmesek n'olur?

      Birçok insanın korkulu rüyası kredi kartı borçları başına büyük dertler açmaktadır. Bu dertler bazen yuvaların yıkılmasına neden olmakta hatta insanların cinnet geçirmesine sebebiyet vermektedir. Bu alanda devlet birçok çalışma yapsa da kredi kartı kullanımı artmakta ve gereksiz harcamaların önüne geçilememektedir. Çalışmaların sonucunda birçok fikir ortaya atılmaktadır. Bu fikirler arasında ise kredi kartı borcu taksitlendirme sistemi vardır. Kredi kartı borcu taksitlendirme günümüz ekonomisinin sıkıntısı olan kredi kartı borçlarının ödenmesinde yardımcı bir rol üstlenmektedir. Firmalar tarafından kredi kartı borçları bankalara ödenmektedir. Bu sayede kredi kartı faiz ödenmemektedir. Kredi kartı borcu taksitlendirme ödemeleri kolay yapmak için önemli bir rol üstlenmektedir. 

Kredi kart borcunun asgari tutarını ödemesinin yapılmaması yüzünden kart bloke olmaktadır. Taksitlendirme günümüz ekonomisinde gerekli gözükmektedir. Bankaların müşterilerine yapmış olduğu zorluklar nedeniyle çekilen sıkıntılar son bulmaktadır. Son derece güvenilir bir hizmettir ve kredi kartı borç eksterninin gelmesinin ardından yaşanan sıkıntıyı gidermeye yönelik bir sistemdir. Bu sayede birçok kişinin sıkıntılarını gidermelerinde yardımcı olmakta ve kart borçlarını ödemede sıkıntıları gidermektedir. Kredi kartı borcu taksitlendirme bütçeyi aşan tüketimden dolayı ödenememekte ve birçok sıkıntı doğurmaktadır. Asgari tutarı aylık bütçeyi aşması ile faiz üzerine eklenmekte ve bu şekilde ödenmektedir. Ödenmediği takdir de ise bakanın gerekli gördüğü koşulda haciz işlemi başlamakta veya dava açılmaktadır. Bunların hiçbirinin yaşanmaması için kredi kartı borcu taksitlendirme avantaj sağlamaktadır. Sağlamış olduğu avantajlar ile birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Gerek ödeme kolaylığı gerekse sıkışık ödeme sürecinde yardımcı olmakta veya ödemeleri ileri bir tarihe erteleme de insanlara kolay bir hizmet sunmaktadır. Bankalardaki ödemelerin zamanının geçmesi nedeniyle banka tarafından ekstra bir limit talebi yapılamamakta veya kredi imkânından maalesef faydalanamamaktadır. 

Sicil diye adlandırdığımız banka kişilik portföyünüz nedeniyle bankalar güvenmediği için bu imkânlarından kullanıcılarını uzak tutmaktadır. Kredi kartı kullanımının yaygınlaşması ve gereksiz harcamaların artması nedeniyle bu yöntemler sayesinde sıkıntıların üstesinden gelmek mümkündür. Aksi halde yuvalar yıkılmakta, huzur bozulmakta ve en kötüsü ise cana mal olmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder