2 Mayıs 2013 Perşembe

En uygun kredi kartı taksitlendirme, en uygun oran, en uygun vade farkı.

Kredi kartı borcum var fakat ödemelerimin sadece asgari olan tutarını gerçekleştirebiliyorum ne yapmalıyım?
Limitleri farklı birçok kredi kartınız ile sizde birçoğumuzun yaptığı gibi gönül rahatlığıyla alışverişlerinizi yapıp tüm ihtiyaçlarınızı giderdiniz. Fakat ödemelerinizin yalnızca asgari tutarını mı gerçekleştirebiliyorsunuz. Aylık ödemek zorunda olduğunuz ödeme planına mutabık kalamayarak; gerçekleştirdiğiniz asgari ödemeler peşinden ödemenizi gerektiren miktarlarda faiz oranlarına sebep olmaktadır. Bu durumu en rahat ortadan kaldırarak sizleri de düzlüğe çıkaracak tek alternatif kredi kartı borcu taksitlendirilmesidir.
En uygun Kredi kartı borcu taksitlendirmesi nedir?
Kredi kartı borcu kredi kartı taksitlendirmesi; bankanın uygulamış olduğu faiz oranlarının çok daha altında seyreden oranlara bağlı kalarak; taksitlendirme yapan firmanın borcunuzu istediğiniz vadede taksitlendirme işlemidir.
En uygun kredi kartı taksitlendirme, en uygun vade farkı, en uygun oran garantisi!
Kredi kartı borcu en uygun vade farkıyla nasıl taksitlendirilir?
Kredi kartı borcunuzu ödemelerde sıkıştığınız noktada ele almanın zamanı gelmiş demektir. Kredi kartı borcunuzu sıfırlayarak, banka ile iletişiminizi sonlandıran; bunun peşi sıra kendine borçlandıran fakat bu olağan borcu sizlerin istediği vadede; sizlerin belirlediği tutarlar ile ödemenizi sağlar. İlk olarak borçlu bulunduğunuz banka ve kredi kartı bilgileriniz ile borçlu taraf olarak kayıtta geçen kişisel bilgilerinizi kredi kartı taksitlendirme yapacak olan firmaya sunarsınız. Değerlendirme ve yapılandırmadan geçtikten sonra; artık bankaya borcunuz kalmadı demektir. Kredi kartı borcu taksitlendiren firma kendi nazarında yeni bir borç tertip eder ve size yalnızca bu borcu ödemek kalır.
Taksitlendirme esnasında istenecek olan evraklar var mıdır? Nelerdir?
Kredi kartı borcu taksitlendirme işleminiz yapılırken sizlerden daha önceki işlemlerinizde ve daha önce bulunduğunuz işletmelerde talep edildiği gibi gelir belgesi (maaş bordosu), imza, sizlerin işlemlerine yasalar dahilinde kefillik yapacak olan bir diğer 3. şahıs gibi hiçbir beklenti bulunmamaktadır.
Borcumu taksitlendirdiğimde geri ödeyeceğim tutar ne kadar olacak?
Borç olarak nitelendirilen bakiyenin meblağına göre değişiklik gösteren bu geri ödenecek tutar; bankaya bağlı olduğunuz dönemdekinden çok daha alt sınırlarda seyreden bir tutardır. Örneğin; sizin ödemekte zorluk çektiğiniz borcunuz 5000 TL olsun. En güvenilir şekilde, en uygun kredi kartı taksitlendirmeye karar verdiniz ve bizimle iletişime geçtiniz. O andan sonra ortada bulunan 2000 TL lik kredi kartı borcunuzu biz kapatarak öncelikle borcunuzu sıfırlıyoruz. Sonrasında vade farkı yansıtarak kendi bünyemizde kart ile yani bir borç oluşturuyoruz. 12 aylık bir vade farkı ile tahmini alacağı değer 5,600 TL civarıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder