24 Nisan 2013 Çarşamba

Kredi kartı borcu ödeyen firmalar, kart borcu ödeyen şirketler İstanbul'da.


Kredi kartı borcu ödeyen firmalar kart mağdurlarının imdadına yetişiyor!
Günümüzde reklam sektörünün ilerlemesi ve kitlelere kolaylıkla yayılmasıyla tüketim atmıştır. Gelişen teknoloji ile ihtiyacımız olan ürünler ucuz ve çabuk tüketimimize sunulmuştur. Ancak gelir seviyemiz henüz bu tüketimi karşılayamamaktadır. İşte bu noktada bankalar devreye girerek kredi kartlarını hayatımıza soktular. Geliriniz 2, 3 hatta 4 katı limite sahip kredi kartı edinen kullanıcılar bir süre sonra bir kartın borcunu diğeri ile kapatmaya başladılar. Asgari tutarın dahi ödenemez hale gelmesi de banka avukatlarını hayatımıza soktu.
kredi kartı borcu ödeyen firmalar
Faiz oranlarını yüksek olması ve bankaların alacakları için her yolu denemesi ile pek çok kişi borç ödemek için çalışır hale geldi. Son zamanlarda karşımıza çıkan kredi kartı borcu taksitlendirme firmaları tüketicinin ilgisini çekmiştir. İstanbul’da “Kredi kartı borcu ödeyen firmalar” bu sistem ile kredi kartınızın borcunuzu sizin için tek seferde ödeyerek vade farkıyla birlikte size eşit taksitler halinde ödeme imkânı sunmaktadır. Kart borcunuzun toplamı ve vade farkının dışında size herhangi bir ek maliyet getirmeyen kredi kartı borç taksitlendirme giderek yaygınlaşıyor.
Peki, bu kart borcu ödeyen firmalardan kimler yararlanabilir?
Öncelikle kartınızın kullanıma kapatılmamış, takibe alınmamış olması gereklidir. Eğer kartınız bu durumdaysa limiti yeterli başka bir kartınızla da taksitlendirme yapmanız mümkün. Borçlu kartınızı limiti vade farkını karşılayan herkes bu sistemden kolayca yararlanabilir. Kartınızın visa veya mastercard oluşu, ait olduğu banka fark etmeksizin kredi kartı taksitlendirme sisteminden yararlanabilirsiniz. Bankaların faiz oranları faklı olduğundan size yansıtılacak kampanyaların da farklı olabileceğini unutmamalısınız. Bir veya daha fazla kartınızın borcu olması sistemi kullanmanıza engel değildir. İstediğiniz kadar kredi kartınızın borcunu taksitlendirebilmeniz mümkün. Ayrıca kredi kartı taksitlendirmenizi borcunuzu kapattığınız kredi kartınız dışında başka bir kart ile de yapabilirsiniz. Kart borcu ödeyen şirketler seçerken dikkat edilmesini tavsiye ediyoruz.
Kredi kartı borcu yüzünden zorlanan herkes bu sistemden yararlanabilmektedir. Borcu olan kartınızın kullanıma açık ve vade farkı kadar limiti olması yeterlidir. Taksitlendirme için taksitlendirme tutarı kadar limiti olan başka bir kredi kartınızı kullanabilirsiniz. Kredi kartı borcu taksitlendirme işlemi kolayca kontrol edilebilir olduğundan son derece güvenlidir. Ve kredi kartı danışmanları sizi olası faiz masraflarından da kurtaracağı göz önünde bulundurulmalıdır.

23 Nisan 2013 Salı

Kredi kartı taksitlendirsek n'olur taksitlendirmesek n'olur?

      Birçok insanın korkulu rüyası kredi kartı borçları başına büyük dertler açmaktadır. Bu dertler bazen yuvaların yıkılmasına neden olmakta hatta insanların cinnet geçirmesine sebebiyet vermektedir. Bu alanda devlet birçok çalışma yapsa da kredi kartı kullanımı artmakta ve gereksiz harcamaların önüne geçilememektedir. Çalışmaların sonucunda birçok fikir ortaya atılmaktadır. Bu fikirler arasında ise kredi kartı borcu taksitlendirme sistemi vardır. Kredi kartı borcu taksitlendirme günümüz ekonomisinin sıkıntısı olan kredi kartı borçlarının ödenmesinde yardımcı bir rol üstlenmektedir. Firmalar tarafından kredi kartı borçları bankalara ödenmektedir. Bu sayede kredi kartı faiz ödenmemektedir. Kredi kartı borcu taksitlendirme ödemeleri kolay yapmak için önemli bir rol üstlenmektedir. 

Kredi kart borcunun asgari tutarını ödemesinin yapılmaması yüzünden kart bloke olmaktadır. Taksitlendirme günümüz ekonomisinde gerekli gözükmektedir. Bankaların müşterilerine yapmış olduğu zorluklar nedeniyle çekilen sıkıntılar son bulmaktadır. Son derece güvenilir bir hizmettir ve kredi kartı borç eksterninin gelmesinin ardından yaşanan sıkıntıyı gidermeye yönelik bir sistemdir. Bu sayede birçok kişinin sıkıntılarını gidermelerinde yardımcı olmakta ve kart borçlarını ödemede sıkıntıları gidermektedir. Kredi kartı borcu taksitlendirme bütçeyi aşan tüketimden dolayı ödenememekte ve birçok sıkıntı doğurmaktadır. Asgari tutarı aylık bütçeyi aşması ile faiz üzerine eklenmekte ve bu şekilde ödenmektedir. Ödenmediği takdir de ise bakanın gerekli gördüğü koşulda haciz işlemi başlamakta veya dava açılmaktadır. Bunların hiçbirinin yaşanmaması için kredi kartı borcu taksitlendirme avantaj sağlamaktadır. Sağlamış olduğu avantajlar ile birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Gerek ödeme kolaylığı gerekse sıkışık ödeme sürecinde yardımcı olmakta veya ödemeleri ileri bir tarihe erteleme de insanlara kolay bir hizmet sunmaktadır. Bankalardaki ödemelerin zamanının geçmesi nedeniyle banka tarafından ekstra bir limit talebi yapılamamakta veya kredi imkânından maalesef faydalanamamaktadır. 

Sicil diye adlandırdığımız banka kişilik portföyünüz nedeniyle bankalar güvenmediği için bu imkânlarından kullanıcılarını uzak tutmaktadır. Kredi kartı kullanımının yaygınlaşması ve gereksiz harcamaların artması nedeniyle bu yöntemler sayesinde sıkıntıların üstesinden gelmek mümkündür. Aksi halde yuvalar yıkılmakta, huzur bozulmakta ve en kötüsü ise cana mal olmaktadır.